Lind Rocky Helena

Lind Rocky Helena
Näsuddens Moreno Leon x Treasure Justina; Treasure Hobbits Star

First in Norwegian (scroll down for english)
Helena er datter av vår første avlshoppe Treasure Justina, eller Tina som vi kaller henne til daglig. Etter at vi fant gården som var egnet til å drive med vår lidenskap morganhester, var vi på utikk etter hester både i Sverige og i USA, som hadde de blodslinjer som vi har stor tro på. I Sverige hadde vi allerede kjøpt Tullesbo Callahan og på samme gård sto det en vakker westernavlet Morgan, som var Tina. Vi fikk kjøpe Tina, som kom sammen med Callahan når vi hadde flyttet inn i desember 2012. 
Tina preger føllene sine, og det er vi veldig glade for. Hun er en fantastisk avlshoppe, med mange utropstegn!
Rocky Helena er ikke noe unntak og har samme lune temperament i en sterk kropp, som helt sikkert vil gjøre det bra i den westerngren som hennes rytter velger. Hennes far er Näsuddens Moreno Leon, som i følge Anneli på Näsudden er den snilleste hesten som finnes. Så med slike foreldre, så er det ikke så merkelig at hun er så trygg, og har det lille ekstra, som gjør at du alltid må snu deg en gang til for å se om hun virkelig er så bra, og det er hun hver gang 🙂
English:
She is definitely an in-your-pocket horse. She is a curious and nice filly with a big heart. So she will be my hearthorse. Her mother is strong, beautiful and is a real powerhorse. Treasure Justina gives her foals a lot of dispositions, and Helena is no exeptence.
Rocky Helena is built very well and will make a perfect foundation mare.
She is registered in the American Morgan Horse Register.
Both her father and mother are the kindest of horses and they gave it all to this beautiful filly. 

forside

Sofie is playing with the kids. Helena in front.

Sofie_Helena_Eren

Rocky Helena with Torleif and her half-sister Willa summer 2015.

Torleif_Helena