Lind Ranger M

 LIND RANGER
(GR CHAMBERLAIN X GR OBSESSION)
Født/born: 2013
Farge/colour: Brun uten tegn/bay (solid)
Høyde/hight: 156 cm, still growing
Gangarter/gaits: CC treganger/three gaits
Ranger er det første føllet etter vår USA importerte hoppe GR Obsession fra Kim Viker, Minnesota. Ranger ble livmorsimportert, så han ble til i USA og født i Norge.
På den tiden vi fikk Ranger hadde vi ingen planer om å ha hingst, og derfor ble han solgt til Sverige og Helen Clargården, som hadde like stor tro på disse linjene som oss. Med tiden så var vi klare til å ha hingst og vi har nå flere hoppe vi kan bruke han på. Vi fikk kjøpt han tilbake i september 2016. Han hadde på denne tiden bedekt Tullesbo Nellie O, som fikk en vakker hingst i 2017. Vi hadde allerede vært i Sverige å bedekt Treasure Justina med han, og hun fikk et hoppeføll samme året.
Hos oss skal han virke som avlshingst og ridehest. Vi er takknemlig for at vi fikk kjøpt han tilbake, for denne linjen er unik i Europa fortsatt og den har vi stor tro på!
Bildet under er fra når Tina og Ranger møtes for første gang i innhegningen etter at han kom tilbake til oss. Tina fikk et hoppeføll etter Ranger i 2017; Lind Vera Shadette

tina_ranger

Her er et bilde fra sommeren 2017
Ranger er en veldig hyggelig hingst og vi gleder oss til å fortsette å være sammen med han.