Lind Ashley Reyne

Lind Ashley Reyne (Näsuddens Moreno Leon x GR Obession)

We are over the moon, Obby fikk sitt første hoppeføll! Vi har vært spent på hvordan et hoppeføll ville se ut, siden hun har fått to hingsteføll tidligere.
En ekstra dimensjon er at helsøster til GR Obsession fikk et hoppeføll i fjor (GR Against All Odds) sammen med helbror til Moreno sin mor (Puma Sabrina LR). Så hos GR Morganhorses i USA står det en veldig nær slektning til hoppeføllet som kom i år. Det er ganske fantastisk synes vi, siden vi er på hvert vårt kontinent.
Hvorfor hun heter Ashley Reyne?
Det er mange måter å navngi føll på, men vi har valgt å knytte det til steder, navn og historier som er knyttet til foreldrene. Bestefar på mors side har prefix AOM, som var Ashley Oaks Morgans i Springfield USA. Fra fars side har vi valgt å knytte navnet opp mot et kattedyr, på grunn av historien til mor til Moreno; Puma Sabrina, som ble angrepet av en puma når hun ble født. Reyne har en indirekte betydning, fordi house Reyne of Castamere (Game of Thrones) har en rød løve i sin banner. 
Reyne er virkelig et sosialt og trivelig føll. Hun fotfølger oss og elsker å bli kost med. Det blir litt vanskelig å ta bilder av henne når hun er så tett på, men noen blir det og flere skal det blir.
Vi er veldig sikre på at dette blir en veldig fin hest og gleder oss til å se hvordan hun utvikler seg, både med hensyn til kroppen og hodet. 
Stamtavle/pedigree
Født/born: 30.06.2018
Kjønn/sex: Filly
Farge/Colour: Rød med en hvit sokk/ Chestnut, one white stocking
Høyde/hight: Time will tell, but I guess around 160 cm
Gangarter/gaits: Tre/three
Temperament: Leken, nysgjerrig og har et veldig behagelig temperament.