Lind Aquila Marrone

Morgangutt født 2019
Far: Lind Ranger M
Mor: Tullesbo Ella May
Farge: Brun
Navn til daglig: Aquila.

Aquila har funnet sitt spesielle menneske og flytter til Maria på Jæren.

Bakgrunn
Mor er Tullesbo Ella May, som er en stor mørkebrun hoppe. Hun er hele 158 cm i mankehøyde. Ella har veldig bra steg og kan virkelig vise seg frem. Hun er en omsorgsfull mor til sine føll.

Far er Lind Ranger M, som kom til Norge, fra USA, i mors mage. Han er en edel høyreist hingst, med gode steg, løfter bena godt opp under seg når han hopper, og har et godt hode. Han preger føllene sine.

Sønnen Aquila har fått en fin blanding av foreldrenes utseende og egenskaper, og kommer til å bli en Morgan vallak som er i den høyeste delen av skalaen.

Hans høyde, gode steg og vennlighet vil passe godt inn i flere sportsgrener. Han er elegant og vil være utholdende. Han vil være en drøm å ri opp i dressur, og kommer til å være en luksus turhest. Han er vakker å se på, slik at han kommer til å vises godt i konkurranser.

Aquila vokser opp i flokk, og bestevennen er Brego, som er født samme året. Han kommer også godt overens med resten av de unge hestene på gården. Han blir oppdratt av sjefshoppen, og har funnet sin plass i flokken. Aquila er middels/lav i rang.

Aquila er registrert i American Morgan Horse Accosiation (AMHA).
Han følger veterinærens program for vaksine og markkur.
Han følges også opp med alt av stell og er godt håndtert av mennesker.

Aquila er halvbror til Tullesbo Callahan, Jæren, og til Era of Tullesbo, som bor i Tyskland hos Odenwald Morgans.

Takk for tilliten til vårt oppdrett Maria. Vi gleder oss til å følge med dere på alle deres eventyr i fremtiden.

Pedigree
Aquila sammen med mor