GR Obsession

Til minne – 20.06.2005 – 13.07.2020
Vår vakre, talende og uttrykksfulle “Obby” gikk så alfor tidlig bort. Hun fikk tvist på tynntarmen og kjørt til Bjerke dyrehospital for operasjon. Hun kom seg aldri etter operasjonen og etter en ukes kamp måtte vi la henne slippe. Vi glemmer deg aldri.

Hun var min liberty hest, Sofies ridepartner og en hest som alle på gården satte umåtelig stor pris på. Hun setter store avtrykk etter seg. Vi skal minnes henne med glede og takknemlighet. Hun lever videre gjennom sine etterkommere.

Far: AOM Sundays Magic. Mor: M River Sparky. Morfar: Mortana Senator Blodslinjer: Midwest Brunk/Western Government

She was everything we could dream of in a horse. Thank you for teaching us so much our lovely girl. We miss you.

frontpage

Historie
Etter årelang leting hadde vi endelig fått kjøpt oss et egnet sted for å drive med vår lidenskap Morganhester, og var i gang med å bygge opp en stamme med blodslinjer vi hadde stor tror på.

Vi var på utkikk etter den sjeldne rasen både i Sverige og i USA, og i sistnevnte land kom vi i kontakt med Kim Viker, som hadde arvet sin lidenskap for rasen gjennom sin mor. En av hingstene hun hadde på den tiden var AOM Sundays Magic og tilfeldighetene ville det slik at hun hadde en datter etter denne vakre hingsten til salgs. Vi satset og fikk kjøpe henne.

En vinterdag i januar 2013 kom hun til oss etter å reist fra Minnesota til Texas med bil, stått hos Katie og Equiflight i karantene i en måned, for deretter å fly fra Texas til Amsterdam. Videre gikk det med bil til Norge. Det var fantastisk deilig når hun endelig var her.

Etterkommere:
Lind Ranger M (GR Chamberlain)
Lind Magic Eren (Tullesbo Cody)
Lind Ashley Reyne (Näsuddens Moreno Leon)

Obsessions sire
AOM_sundays_magic